Sutra svečana dodjela Svetosavske nagrade prosvjetnim radnicima

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Željka Stojičić prisustvovaće sutra u Banjaluci svečanoj manifestaciji "Naši učitelji" na kojoj će istaknutim vaspitačima, nastavnicima osnovnih i srednjih škola, stručnim saradnicima i bibliotekarima u Republici Srpskoj biti uručene ovogodišnje Svetosavske nagrade.

Sutra svečana dodjela Svetosavske nagrade prosvjetnim radnicima
FOTO: Ilustracija

Svetosavska nagrada, koja se sastoji od Svetosavske povelje i novčane nagrade, te medaljona sa likom Svetog Save, djelo akademika Milivoja Unkovića, podrška je Ministarstva i zahvalnost društva za ulogu prosvjetnih radnika u vaspitanju i obrazovanju djece, saopšteno je iz resornog ministarstva. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo je i ove godine poklonio svim dobitnicima knjigu - "Roman o Londonu" Miloša Crnjanskog.

Svetosavskom nagradom Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske nagradilo je ukupno 40 istaknutih prosvjetnih radnika za postignute izuzetne rezultate u oblasti vaspitanja i obrazovanja djece i učenika i doprinos kvalitetnijem vaspitanju i obrazovanju u Republici Srpskoj.

Manifestacija, koju organizuje resorno ministarstvo, biće održana u Dječijem pozorištu Republike Srpske sa početkom u 18.00 časova.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Medijima će biti omogućeno snimanje kadrova i fotografisanje svečane dodjele nagrada, a izjave za novinare planirane su u 19.15 časova, po okončanju manifestacije.

Generalni medijski pokrovitelj manifestacije je Radio-televizija Republike Srpske, koja će obezbijediti direktan televizijski prenos svečanosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA