Sumnja se da je tijelo Ane Volš: Na plaži pronađeni posmrtni ostaci nedaleko od mjesta gdje je nestala

Policija u mjestu Marblhed nedaleko od gradića Kohaset, juče popodne pronašla je na plaži posmrtne ostatke osobe koja je duže vrijeme bila u vodi. Mediji spekulišu da je to možda i tijelo Ane Volš.

Sumnja se da je tijelo Ane Volš: Na plaži pronađeni posmrtni ostaci nedaleko od mjesta gdje je nestala
FOTO: ANAWALSHE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Policija u mestu Marblhed, nedaleko od varošice Kohaset gdje je živela i nestala Ana Volš pronašla je posmrtne ostatke osobe, za koju je policija jedino rekla da je duže vrijeme bila u vodi. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nije saopšteno da li je u pitanju tijelo muške ili ženske osobe, ali su pojedini američki novinari izvestili da postoji mogućnost da je u pitanju tijelo Ane Volš.

Ana Volš (39) rođena Beograđanka i majka troje dece nestala je 1. januara kada je, navodno, krenula na aerodrom da se ukrca na let za Vašington gdje je radila. Njen nestanak je prvo prijavio poslodavac, a potom i njen suprug Brajan Volš, tek 4. januara.

Policija je poslije ispitivanje Brajana optužila prvo za ometanje istrage i on je uhapšen, a potom je uslijedila pretraga njihove porodične kuće u čijem podrumu su pronađeni krvavi tragovi kao i krvav i oštećen nož.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Policija je rekonsturisala kretanje Brajana Volša kobnog dana i ustanovljeno je da je lagao policiju, a pronađeni su i novi dokazi protiv njega, između ostalog i račun za kupovinu sredstava za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara, jeziva Gugle pretraga o tome kako se osloboditi tijela žene teške 52 kilograma, ali i koliko treba čekati da prođe od nestanka osobe da bi se dobilo naslijeđe.

Brajan Volš je optužen za ubistvo Ane Volš, a policija je došla i do novih dokaza koji upućuju na to da je Brajan Volš svoju suprugu usmrtio, njeno tijelo raskomadao u podrumu kuće, a potom njene ostatke pobacao na nepoznate lokacije, najvjerovatnije na spalionicu, ali postoji mogućnost i da su dijelovi tela bačeni u more, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA