Orašanin: LJubiša Petrović ima iskrenu podršku građana – Opoziv neće proći

Semberci se neće odreći gradonačelnika koji ima integritet, slobodu da odlučuje o bitnim pitanjima, usađene moralne vrijednosti i koji ni po koju cijenu ne želi da radi protiv interesa građana koji su ga izabrali.

Orašanin: LJubiša Petrović ima iskrenu podršku građana – Opoziv neće proći

- Gradonačelnik LJubiša Petrović i ja smo prije četiri godine zajedno ušli u političku arenu bez pravog političkog iskustva i goloruki, sa razbijenom stranačkom vojskom, nedovoljno poznati javnosti, građanima i medijima. Ti lokalni izbori 2020. godine nisu predstavljali samo borbu za opstanak Srpske demokratske stranke u drugom po veličini gradu u Republici Srpskoj, već i šansu da kao „nova lica u politici“ afirmišemo nove ideje i poštenje. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ovo u otvorenom pismu građanima Bijeljine piše poslanica Srpske demokratske stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Mirjana Orašanin.

Podsjeća da su ona i gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović tada 2020. godine bacili u lice rukavicu tadašnjoj političkoj praksi u kojoj pojedinac i mali krug dvorskih saradnika odlučuje o sudbini jednog grada i regije.

"Znali smo da Bijeljinu treba da pozicioniramo kao regionalni centar sa potencijalima za razvoj i investiranje, ulaganje u preduzetništvo i poljoprivredu, subvencijama za ranjive kategorije, bogatim kulturnim i društvenim životom, ubrzanom urbanizacijom i efikasnim i transparentnim radom komunalnih preduzeća", navodi ona i dodaje:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Da ne kažu da sami sebe hvalimo molim vas da pažljivo pročitate argumentovane izvještaje na linkovima koja su objavila udruženja građana u saradnji sa medijima koji prate i izvještavaju o obećanjima gradonačelnika, realizaciji i projektima u toku  - ISTINOMJER  https://istinomjer.ba/predizborna-obecanja/mjere-za-oporavak-realnog-sektora-i-pravljenje-boljih-uslova-za-poljoprivrednike/ "

Pored navedenog gradonačelnik je, navodi Orašanin, sproveo i značajne odluke koje se odnose na pomoć penzionerima, obogatio je kulturni život grada, uveo nove zabavne sadržaje, a dio toga smo vidjeli i tokom manifestacije „Zimski korzo“.

NEŠTO JAKO VAŽNO!

Orašanin dalje ukazuje da je Bijeljina prva lokalna jedinica u Republici Srpskoj, a jedna od rijetkih u Bosni i Hercegovini, u kojoj je nedjelja proglašena za neradni dan. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

17°

  • 14:00

    17°C
  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    10°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

141 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

323 cm

Promjena: 1cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 10:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI