SNSD: Predizbora tribina u Johovcu

Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ za gradonačelnika Bijeljine Miroslav Milovanović poručio je večeras mještanima Johovca da će infrastrukturni problemi sa kojima se ovaj dio Semberije suočava godinama prioritetno biti rješavani od 8. oktobra kada nastupe promjene.

SNSD: Predizbora tribina u Johovcu

"Ovaj dio Semberije, sela od Bijeljine prema Zvorniku, najzapostavljenija su kada je riječ o izgradnji puteva i zato ćemo dati svoj maksimum da taj problem rješavamo već od oktobra", rekao je Milovanović na predizbornom skupu u ovoj mjesnoj zajednici.

On je, navodeći niz loših efekata aktuelnog načelnika u prethodnih sedam godina, naglasio da su promjene Semberiji itekako potrebne, te zatražio podršku na izborima.

"Želim biti gradonačelnik svih građana Semberije bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju, bez obzira na nacionalnost, ime ili prezime", rekao je Milovanović.

Nosilac odborničke liste SNSD-a Siniša Maksimović istakao je da je SNSD nosilac značajnih promjena, nove snage i energije spremne da u Semberiju donese nove investicije zarad boljitka svih koji u njoj žive.

„Očekujem i vjerujem da će vaš glas doprinijeti da izaberemo novog gradonačelnika, novu skupštinsku većinu koji će gradu obezbijediti prosperitet i bolju budućnost", poručio je Maksimović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

14°

  • 23:00

    14°C
  • 02:00

    13°C
  • 05:00

    10°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

127 cm

Promjena: 8cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI