"Elvako" dobitnik zlatne medalje "Knez Ivo od Semberije"

Povodom Dana grada u Bijeljini je sinoć održana svečana sjednica Skupštine na kojoj je zlatna medalja "Knez Ivo od Semberije" dodijeljeno metalo-prerađivačkom preduzeću "Elvako" za posebna dostignuća u privredi.

"Elvako" dobitnik zlatne medalje "Knez Ivo od Semberije"

Ovo visoko društveno priznanje dobio je i Veterinarski zavod "Teolab".

Dan grada obilježava se kao znak sjećanja na oslobođenje Bijeljine od fašističke okupacije u Drugom svjetskom ratu.

Srebrna medalja „Filip Višnjić" za doprinos u oblasti kulture dodijeljena je Dubravki Živković za uspješan rad u Narodnoj biblioteci u Bijeljini, koja je i glavni urednik novina "Eho tišina" i predsjednica Saveza gluvih i nagluvih Republike Srpske.

Udruženje građana "Sarajevsko polje" iz Dvorova ovogodišnji je dobitnik bronzane medalje "Filip Višnjić" za doprinos očuvanju tradicije.

Zlatnu značku grada za uspjehe u oblasti obrazovanja i sporta dobili su Udruženje za promociju i obrazovanje „Otaharin", Fudbalski klub „Radnik", Košarkaški klub „Radnik" i Rukometni klub „Bijeljina" koji su se plasirali u Premijer ligu, Tekvondo klub „Sokol" koji je osvojio prvenstvo BiH i Jusuf Trbić za promociju kulture Bošnjaka u Bijeljini.

Srebrnu značku grada dobio je profesor Mehmedalija Gutić iz Janje za organizovanje humanitarnih akcija za pomoć povratnicima, Fudbalski klub „Koridor" i Fudbalski klub „Akademac" za razvoj i afirmaciju sporta.

Svečana sjednica održana je u skupštinskoj sali u novootvorenom Centru za kulturu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA