Novi kamioni za "Komunalac"

Prikupljanje i odvoženje komunalnog otpada na teritoriji grada Bijeljina od sada će biti dodatno unaprijeđeno, s obzirom na to da je bijeljinsko javno komunalno preduzeće A.D. „Komunalac“ nabavilo jedno novo i dva polovna vozila za odvoz otpada.

Novi kamioni za "Komunalac"

Vozila  koja su nabavljena za „Komunalčev“ vozni park su zapremine tovarnog prostora 8, 16 i 22 m3. Ova investicija u koju je uloženo  534.105 konvertibilnih maraka je prva investicija u obnavljanju voznog parka nakon 2018. godine. Ona je primjer dobrog poslovanja preduzeća, koje je uvijek u službi i interesu građana. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Ova vozila će se koristiri za odvoz otpada u užem centru grada, a po potrebi i na širem terenu koji je u skladu sa Odlukom o prikupljanju, odvoženju i deponovanju komunalnog otpada u nadležnosti AD "Komunalac" Bijeljina. Nabavkom kamiona, stekli su se uslovi za dodatno poboljšanje kvaliteta usluga ovog javnog komunalnog preduzeća, ali i za poboljšanje uslova rada radnika koji rade na prikupljanju otpada. Ovo je još jedan od načina kojim je omogućeno da kvalitet usluga koje pružamo građanima bude na višem nivou - saopšteno je iz „Komunalca“.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA