Šansa Radnikovoj djeci: Đurić hoće da se uvjeri sa kakvim potencijalom raspolaže

U prijateljskom meču protiv Gradine iz Srebrenika trener Radnika Velibor Đurić dao je šansu mladim igračima Mići Jevtiću (2005), Muhamedu Mediniću (2006) i Đorđu Savičiću (2006), te naglasio da je forsiranje mladih igrača opredjeljenje u drugom dijelu sezone.

Šansa Radnikovoj djeci: Đurić hoće da se uvjeri sa kakvim potencijalom raspolaže
FOTO: FK RADNIK/FACEBOOK

Momci će prve seniorske minute sigurmno zauvijek pamtiti, a Đurić poručuje da uz pravilan i vrijedan rad mogu mnogo, ne samo oni nego i još plejada momaka koji dolaze. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Kako se nalazimo u sredini tabele i ne možemo žargonski rečeno mnogo ni gore, ni dolje pružićemo šansu tim momcima. Moramo da vidimo ko može da ispuni uslove za sljedeću sezonu – rekao je Đurić.

Za razliku od prije šest mjeseci kada je klub bio na ivici egzistencije, posljednji počeo sa pripremama i ekipu skrpio u hodu, situacija je sada mnogo stabilnija.

– Počeli smo pripreme na vrijeme, imamo određen broj igrača, sedam nas je napustilo, četiri nova došla, a ako nam se ukaže prilika volio bih da angažujemo još dva ofanzivca – naglasio je Đurić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pozar od Gradine (0:2) nije ga zabrinuo, a novi meč Bijeljinci će igraju u nedjelju kada će ugostiti Drinu iz Zvornika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA