Uz Supernova TRIO Plus paket videoteka Apollon šest mjeseci bez naknade

Iskoristite jedinstvenu ponudu i odabirom Supernova TRIO Plus paketa na poklon dobijate Apollon videoteku šest mjeseci bez naknade! U okviru trenutne akcije očekuje vas i 20% popusta prvih šest mjeseci na pretplatu.

Uz Supernova TRIO Plus paket videoteka Apollon šest mjeseci bez naknade

Apollon je platforma putem koje korisnici mogu da pristupe bazi sa više od 10.000 sati različitog filmskog i serijskog programa. Pored raznih žanrova filmova i serija vrhunske produkcije, ova platforma nudi gotovo cjelokupan opus serijskog i filmskog programa domaće kinematografije.

Postojećim korisnicima paketa Supernova TRIO Plus, videoteka Apollon biće dostupna šest mjeseci bez naknade od dana početka važenja akcije.

U okviru ponude drugih paketa usluga sa Supernova digitalnom televizijom, videoteku Apollon moguće je dokupiti za 6,90 KM mjesečno, a ponuda se realizuje u skladu sa tehničkim mogućnostima za instalaciju na adresi korisnika.

Sve informacije o korištenju Supernova usluga i aktivaciji Apollon videoteke možete saznati u najbližoj Supernova poslovnici ili pozivom na besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630, taster 1.

Tu je i web stranica www.supernovabih.ba putem koje se možete redovno informisati i o ostalim pogodnostima i aktuelnostima iz Supernove.

Postanite korisnik Supernova usluga i uživajte u bogatom sadržaju Apollon videoteke!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA