"Poraz bez borbe" Vaska Todića - Ličnim iskustvom gimnazijalcima ukazao na rizike u saobraćaju

Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, kroz preventivne aktivnosti, zajedno sa drugim subjektima bezbjednosti saobraćaja, radi na podizanju svijesti o rizicima u saobraćaju.

"Poraz bez borbe" Vaska Todića - Ličnim iskustvom gimnazijalcima ukazao na rizike u saobraćaju

U cilju kvalitetnijeg prenosa znanja, a u okviru pilot projekta "Monodrama - Vasko Todić", učenici bijeljinske Gimnazije imali su priliku da kroz lični primjer lica porodice poginulih u saobraćaju steknu znanja o ponašanju i rizicima u saobraćaju. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Danas smo u saradnji sa Agencijom za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske i bijeljinskom Gimnazijom uradili prvi pilot događaj na temu prevencije u saobraćaju. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da je moj monolog utemeljen na 25 godina dugom radu u oblasti šteta iz saobraćaja u osiguravajućem društvu, ali i doživljenom porodičnom gubitku člana porodice, naišao na pažnju starijih srednjoškolaca. Cilj projekta jeste ukazivanje na elemente rizika, ali i posljedice koje prouzrokuje saobraćajna nezgoda. Mislim da će ovaj projekat zaživjeti, ali najvažnije je da svi koji ga čuju uvijek sretno i zdravo doputuju ili došetaju do svojih odredišta", rekao je za portal Bijeljina danas Vasko Todić, idejni tvorac monodrame koju je nazvao "Poraz bez borbe".

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA