Još jedno moderno igralište za najmlađe u Bijeljini

U Ulici Ruđera Boškovića, u mjesnoj zajednici Ledinci, danas je svečano otvoren obnovljen parkić sa novim dječijim igralištem i mini-teretanom na otvorenom. Vrijednost investicije je 149.360 konvertibilnih maraka.

Još jedno moderno igralište za najmlađe u Bijeljini
FOTO: Gradbijeljina.org

Mališanima je u presijecanju vrpce pomogao gradonačelnik LJubiša Petrović koji je tom prilikom rekao da sve što se čini za najmlađe ima za cilj da im pričini radost, a njihovim roditeljima zadovoljstvo. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Moderno igralište za djecu se nalazi na lokaciji koja je bila u zapuštenom stanju, u jednoj od najvećih mjesnih zajednica. Osim najsavremenijih elemenata za igru i kvalitetne podloge koja će eliminisati mogućnost bilo kakve ozbiljne povrede, tu je i ograda koja sprječava izlazak na ulicu, odnosno štiti od nepredviđenih situacija u saobraćaju, a nisu izostale ni planski uređene zelene površine - pojasnio je Petrović.

Gradonačelnik je naglasio i da su radovi završeni u predviđenom roku, kao i da i da će jedan dio radova biti završen na proljeće, prije svega završetak uređenja zelenih površina, što će estetski upotpuniti sliku parkića.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Govoreći o sličnim investicijama u skoroj budućnosti, Petrović je najavio izgradnju igrališta u Račanskoj ulici 12, ali i u drugim mjesnim zajednicama, kako gradskim, tako i seoskim.

- Vrijeme je da naš grad postane sinonim za kvalitetne zelene površine i javne prostore namijenjene za slobodno vrijeme, zabavu i rekreaciju građana svih genracija. Gradska uprava je opredijeljena da to ostvari, a pored manjih zelenih ostrva, pokrenut je proces pripremanja dokumentacije za izgradnju još jednog velikog gradskog parka u naselju "Knez Ivo od Semberije" - ističe gradonačelnik Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA