Faruk El Chekh među deset najperspektivnijih mladih sportista grada Bijeljina

Petnaestogodišnji Faruk El Chekh rukomet trenira već šest godina. Kaže da se ovim sportom počeo baviti nakon promocije koju je u njegovoj školi organizovao rukometni klub "Bijeljina".

Faruk El Chekh među deset najperspektivnijih mladih sportista grada Bijeljina

Rukomet mu se odmah dopao, te ističe da je od samog početka imao veliku podršku roditelja i trenera koja mu je bila podstrijek da redovno trenira i daje svoj maksimum na terenu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Trud i rad su isplatili. Faruk je iz godine u godinu pružao sve bolju igru što se pokazalo i kroz osvojene medalje na raznim takmičenjima. Sa svojim saigračima postao je vicešampion BiH (za 2008. godište), šampion je Lige Vojvodine (za 2008. godište). Osvojio je treće mjesto u Omladinskoj ligi RS (za 2008. godište),  treće mjesto u Omladinskoj ligi RS  (za 2007. godište). Takođe tu je i osvojeno treće mjesto na Bijeljina handball kupu, treće mjesto na Međunarodnom turniru u Grčkoj (za 2008. godište) i treće mjesto na Mika kupu u Pranjavoru (za 2007. godište). Bio je prvak na turniru povodom 70 godina rukometnog Saveza Srbije (mini rukomet). U Daruvaru je sa ekipom osvojio treće mjesto, a u Zagrebu, na Međunarodnom turniru drugo mjesto (za 2008. godište). Na listi osvojenih medalja je i drugo mjesto sa Međunarodnog turnira u Gradačcu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Njegov potencijal prepoznala je i komisija Izbora najboljeg sportiste Grada Bijeljina za 2022. godinu, koja je ovog mladog rukometaša svrstala među deset najperspektivnijih u prošloj godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA