Granična policija uhapsila šest lica: Utvrđeno da ih potražuju sud i policija

  • BiH
  • 06. Feb 2023.

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su šest lica za koja je utvrđeno da ih potražuju sudovi i policija.

Granična policija uhapsila šest lica: Utvrđeno da ih potražuju sud i policija
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Hapšenja su obavljena u periodu od 1. do 4. februara na graničnim prelazima, na ulazu i izlazu iz BiH. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Dvojica državljana uhapšena su na graničnom prelazu Šepak 3. i 4. februara. Utvrđeno je da lice O.H. potražuje Osnovni sud Brčko distrikta zbog krađe, a za D.D. je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Na istom graničnom prelazu je 1. februara na ulazu u BiH uhapšena državljanka Srbije M.Ž., za kojom je Policijska uprava Zvornik raspisala potragu zbog krađe.

Istoga dana, na izlazu iz BiH na prelazu Karakaj uhapšen je državljanin BiH S.M. nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Granična policija u Gradišci je 4. februara uhapsila B.T. za kojim je Osnovni sud u Modriči tragao radi izdržavanja kazne zatvora, a istog dana na tuzlanskom aerodromu, na letu iz Berlina, slobode je lišen DŽ.B. jer je ustanovljeno da ga potražuje Opštinski sud u Srebreniku zbog ugrožavanja javnog prometa zbog omamljenosti.

Svi uhapšeni su predati nadležnim policijskim organima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA