Mitrović: Unaprijediti poslovni ambijent i privući investicije

Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović rekao je u Narodnoj skupštini da se Prijedlogom zakona o izmjenama i dopunama Zakona o privrednim društvima namjerava unaprijediti poslovni ambijent zarad povećanja ekonomskog razvoja i konkurentnosti privrede Srpske.

Mitrović: Unaprijediti poslovni ambijent i privući investicije

"Želimo da privučemo poslovne ljude iz svijeta, ali i domaće, da investiraju u Srpskoj", rekao je Mitrović u završnoj riječi u Skupštini o ovom prijedlogu zakona. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je ocijenio da izmjene navedenog zakona nisu, kako tvrdi opozicija, kozmetičke, već da je cilj da se u aktuelnom trenutku maksimalno olakša i unaprijedi ambijent za poslovanje privrednih društava.

Narodna skupština Republike Srpske razmotrila je Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o privrednim društvima čiji je cilj uređivanje upravljanja, načina osnivanja i donošenja poslovnih odluka radi stvaranja povoljnih pretpostavki za povećanje ekonomske aktivnosti i razvijanja konkurentnosti privrede Srpske.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA