Lazarević: Petrović se zavukao u mišju rupu i odatle najavljuje nekakve revolucije

Nakon što je danas Skupština grada Bijeljina izglasala odluku o pokretanju procedure opoziva gradonačelnika Bijeljine, Petrović, koji kao i poslanici PDP-a i SDS-a nije prisustvovao sjednici, javnosti se oglasio saopštenjem.

Lazarević: Petrović se zavukao u mišju rupu i odatle najavljuje nekakve revolucije

U saopštenju se, pored svojih pristalica, Petrović obraća i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, te mu poručuje kako će “polomiti zube na Bijeljini”. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Kada polome zube i kada opoziv ne uspije, uzeću zastavu Republike Srpske, zastavu grada Bijeljina i zastavu Srpske demokratske stranke, ići ću pješke od Bijeljine kroz Brčko, Šamac, Modriču, Doboj i druge opštine, zajedno sa narodom i ići ka Banjaluci, a tamo ćemo se vidjeti, CIK predsjedniče”. napisao je Petrović na Fejsbuku. 

Odgovor je stigao ubrzo, i to od šefa kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Bijeljina Zlatana Lazarevića.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

“Pa gdje je danas gradonačelnik Ljubiša?! Vidim zavukao se u mišju rupu i odatle najavljuje nekakve revolucije i svakakve druge gluposti. A nije imao hrabrosti da danas u Gradskoj skupštini stane pred nas odbornike. Pobjegao je i od novinara, pa izjavu dao samo jednoj, zna se kojoj televiziji…”, poručio je Zlatan Lazarević. 

“Pobjegao Ljubiša od istine, nije imao odgovor na pitanje koliko je miliona potrošio na nezakonita zapošljavanja svojih poslušnika, na sopstvenu promociju i lažnu reklamu o “narodnom gradonačelniku””, dodao je Lazarević. 

U objavi, uz poruku da je svaka sličnost namjerna, Lazarević je objavio i ilustraciju Domanovićeve pripovijetke “Vođa”, a Petrovićeve današnje najave uporedio sa Musolinijevim “Maršom na Rim” iz doba italijanskog fašizma.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA