Poreska uprava reagovala na hapšenje svog službenika

Poreska uprava Republike Srpske podržava aktivnosti policije i tužilaštva na suzbijanju korupcije i kriminala, saopšteno je iz ove uprave nakon hapšenja inspektora Područnog centra Banjaluka Poreske uprave Srpske.

Poreska uprava reagovala na hapšenje svog službenika

“Po dobijanju zvaničnih informacija o ovom predmetu od istražnih organa, u skladu sa zakonom odlučićemo i o pokretanju disciplinskog postupka protiv ovog inspektora”, navedeno je iz Poreske uprave Republike Srpske. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako navode, jedan od strateških ciljeva u radu Poreske uprave Republike Srpske, pored borbe protiv sive ekonomije, je i podrška suzbijanju korupcije i kriminala. 

“Veoma smo odlučni da iz svojih redova odstranimo sve one koji su skloni činjenju krivičnih djela i koji ih čine, tako da ove aktivnosti upravo idu u prilog tome”, poručuju.

Poreska uprava Republike Srpske i ovom prilikom poziva građane da prijave svaki oblik koruptivnog ponašanja službenika Poreske uprave.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske podnijela je izvještaj Republičkom javnom tužilaštvu protiv B.M., A.S. i G.N. iz Banjaluke, zbog sumnje da su, predstavljajući se kao poreski inspektori, zahtijevali novac od građana na području više gradova i opština u Republici Srpskoj.

ATV je nezvanično objavio da j izvještaj podnesen protiv Milivoja Babića, Siniše Antića i Nebojše Grčića. Babić je, inače, službeno lice Poreske uprave Republike Srpske. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

16°

  • 11:00

    16°C
  • 14:00

    16°C
  • 17:00

    14°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

140 cm

Promjena: 1cm

Sava Jamena

322 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 09:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI