Kad nezvani gost pokuca na vrata - nesvakidašnji susret sa aligatorom

Muškarac sa Floride otvorio je vrata svoje kuće pošto je čuo kucanje. Sa druge strane – bio je aligator dug tri metra.

Kad nezvani gost pokuca na vrata - nesvakidašnji susret sa aligatorom

Životinja je iznenađenog čoveka ugrizla za nogu. Sve se dogodilo kada je nezvani gost došao do ulaza u kuću Skota Holingsvorta (56) dok je gledao TV. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako priča Holingsvort, odmah je ustao da otvori vrata kada je čuo lupanje, i pomislio je da je na ulazu neko iz njegove familije.

„Ustao sam i i otvorio vrata, upalio sam svetlo, ali aligator me je već zgrabio za nogu, stegao me jako i tresao mi nogu dok ju je držao jakim ugrizom. Mislim da sam ga iznenadio, koliko je i on mene““, ispričao je.

Holingsvort je prebačen u bolnicu usled povreda koje nisu opasne po život.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Komisija za očuvanje riba i divljih životinja Floride potvrdila je incident a nadležni su saopštili da je angažovan lovac koji će uhvatiti aligatora kome sledi „uspavljivanje“.

U Komisiji kažu da je Florida dom za oko 1,3 miliona aligatora, koji se nalaze u svih 67 okruga. Dodaju da se „uspavljuju“ odrasle jedinke aligatora za koje se utvrdi da predstavljaju pretnju za ljude ili druge divlje životinje.

Iz Komisije takođe objašnjavaju da bi moguće rešenje bilo u češćem prebacivanju opasnih životinja na lokacije gde bi imale manje mogućnosti da se sretnu sa ljudima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA