Đoković pao na drugo mjesto ATP liste

Srpski teniser Novak Đoković pao je na drugo mjesto na najnovijoj ATP listi, koja je objavljena danas, a prvu poziciju je preuzeo Španac Karlos Alkaraz.

Đoković pao na drugo mjesto ATP liste
FOTO: Depositphotos

Španski teniser je noćas osvojio masters u Indijan Velsu, pošto je u finalu pobijedio Rusa Danila Medvedeva 6:3, 6:2. Alkaraz je najbolji teniser svijeta sa 7.420 bodova. Đoković je drugi sa 7.160 poena. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na trećem mjestu ATP liste se nalazi Grk Stefanos Cicipas sa 5.770 bodova. Norvežanin Kasper Rud je četvrti teniser svijeta, dok je Medvedev peti.

Potom slijede Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, Rus Andrej Rubljov, Danac Holger Rune, Poljak Hubert Hurkač i Amerikanac Tejlor Fric.

Drugorangirani srpski teniser je Miomir Kecmanović, koji je pao za četiri mjesta. On se trenutno nalazi na 35. mjestu ATP liste sa 1.120 bodova. Laslo Đere je za takođe pao za četiri mjesta i zauzima 58. poziciju sa 845 bodova. Dušan Lajović je pokvario plasman za pet pozicija i trenutno je 76. igrač svijeta sa 728 bodova, dok je Filip Krajinović 77. sa 715 poena, prenosi Tanjug.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Naredna ATP lista biće objavljena za dvije nedelje po završetku mastersa u Majamiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA