Odlično napreduje izgradnja auto-puta Kuzmin-Sremska Rača

Izgradnja dionice auto-puta Kuzmin-Sremska Rača, sa mostom preko rijeke Save, odlično napreduje, saopšteno je iz preduzeća "Putevi Srbije".

Odlično napreduje izgradnja auto-puta Kuzmin-Sremska Rača
FOTO: putevi-srbije.rs

"Završena je čelična konstrukcija mosta preko rijeke, a u toku su radovi na betonskim prilaznim konstrukcijama na obe obale. Izvode se i radovi na objektima na trasi - na izradi mostova, nadvožnjaka i propusta", navedeno je u saopštenju. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Most preko rijeke Save kod Sremske Rače predstavlja, strateški, najvažniji objekat na dionici auto-puta Kuzmin-Sremska Rača.

Početkom 2022. godine završena je izgradnja čelične konstrukcije mosta preko rijeke Save i spuštena na stalne oslonce.

Dionica auto-puta Kuzmin-Sremska Rača, ukupne dužine oko 18 kilometara sa mostom preko rijeke Save, predstavlja dio projekta izgradnje auto-puta Beograd–Sarajevo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Izgradnja ove dionice ima izuzetan geostrateški značaj jer povezuje Beograd i Sarajevo i ostvaruje vezu sa Panevropskim koridorima, ističu iz "Puteva Srbije".

Početak saobraćajnice predviđen je u blizini postojeće denivelisane raskrsnice Kuzmin na auto-putu Beograd-Zagreb i vodi sve do postojećeg graničnog prelaza kod Sremske Rače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA