Počela sjednica Skupštine Grada Bijeljina (FOTO)

Odbornici Skupštine grada usaglasili su i usvojili dnevni red sa 47 tačaka.

Počela sjednica Skupštine Grada Bijeljina (FOTO)

Pred odbornicima je nakon usvajanja izvoda iz zapisnika sa 19. Sjednice Skupštine grada, održane 8. februara, tačka dnevnog reda o odborničkim pitanjima i inicijativama, a potom i prijedlog odluke o davanju saglasnosti na privatizaciju stanova u vlsništvu Grada u naselju “GTC”. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Raspravljaće se i o prijedlogu odluke o uspostavljanju i načinu funkcionisanja modela sufinansiranja mjera poboljšanja energetske efikasnosti u stambenom sektoru grada.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na dnevnom redu su i prijedlog odluke o obezbjeđivanju garancije od banke za provođenje postupka eksproprijacije za saobraćajnice, prijedlog odluke o finansiranju zdravstvene djelatnosti na primarnom nivou zdravstvene zaštite budžetskim sredstvima grada, prijedlog programa korištenja podsticajnih sredstava za  za razvoj preduzetništva-samozapošljavanja za 2023. godinu, izještaji o realizaciji programa održavanja javnih saobraćajnih površina i o realizaciji programa izgradnje i održavanja javne rasvjete za 2022. godinu, izvještaj o radu Turističke organizacije grada za 2022. godinu sa programom rada i finansijskim planom za 2023. godinu, te Razvojne agencije, informacija o radu Narodne biblioteke “Filip Višnjić”, informacija o naplati komunalne naknade, nekoliko informacija iz Policijske uprave, a pred odbornicima će se naći i informacija o radu mjesnih zajednica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA