3 poklona za dečake koji će ih oduševiti

Poklon za dečaka? Pa to je bar lako. Svi dečaci vole sport, nasilje i tako to. Sigurno neće biti teško da nađemo nešto za našeg momčića, zar ne?

3 poklona za dečake koji će ih oduševiti

Iznenadili biste se koliko često vidimo ponosne roditelje malih dečaka koji ne znaju kako da ih obraduju. Istina je da dečaci preferiraju sport i fizičke aktivnosti i baš zato su lopte i plastično oružje prve stvari koje im kupimo. I šta onda? Šta još kupiti dečacima od 3-6 godina a da oni to već nemaju. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nakon mnogo istraživanja i prolaženja kroz bezbroj igračaka i aktivnosti, smatramo da imamo 3 univerzalna poklona, koji su garantovani da obraduju svakog dečaka.

Naravno, izbeavaćemo video igre i konzole jer, koliko god zabavne bile, ipak želimo da nam se deca igraju napolju.

1.  Nerf Pištolji

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Već vas čujemo kako govorite da vaši dečaci već imaju gomilu plastičnih pušaka, mačeva i pištoljčića na vodu. Ali šta ako vam kažemo da postoje igračke oružja koja zapravo ispaljuju municiju? Verovatno neki od vas misle na one sićušne i opasne plastične kuglice s kojima smo se nekada gađali (i povređivali).

Bez brige, ovo su skroz bezopasne igračke. U pitanju su Nerf pištolji. Svaki Nerf Pištolj (nerf gun) je napravljen od fine glatke plastike.
A municija za ove puške je ono što roditelji najviše vole! Svaki metak je napravljen od izuzetno mekanon sunđerastog materijala. Ovo znači da vaši dečaci mogu da se gađaju do mile volje a da usput ništa ne razbiju i naravno, da se međusobno ne povrede.
Kako bismo testirali ove puške, pokušali smo međusobno da se gađamo kao i prdmete po kući i, stvarno, jedva smo išta osetili.
Divota Nerf pištolja je da, zbog svoje popularnosti, postoje u raznim bojama i modelima. Imate čak i ekskluzivne Fortnite Nerf puške, pa da taman deca mogu malo da igraju tu igru napolju.
Ne možemo vam opisati koliko smo videli srećnih dečaka da odjednom izlaze na ulicu i gađaju se Nerf pištoljima a da niko (čak ni meme) nemaju ništa protiv.

2.  Automobili i motori na akumulator

Šta je zabavnije od kontrolisanja malog automobila pomoću daljinskog upravljača? Pa da sednete u auto i zapravo ga vozite.
Da, u pitanju su oni mali dečiji automobili na akumulator koje često vidite na trgovima većih gradova gde se vožnja naplaćuje na svakih 10-15 minuta. E pa, dobre vesti, vrlo lako možete svom mališanu kupiti svoj da vozi do mile volje.
Na raspolaganju vam je veliki izbor raznih modela i tipova vozila, od motora do bagera. Deca mogu sama da sednu u ova majušna vozila i da ih zapravo voze.

Ovi automobili korste pravi akumulator koji je potrebno da povremeno punite.
Verovatno već mislite da su ove igračke izuzetno skupe. E pa imamo lepe vesti za vas, nisu više! Da, nekada je bio pravi luksuz priuštiti ovakvu igračku za vašeg dečaka, ali danas su sasvim povoljni. U zavisnosti koliko para planirate da potrošite, možete nabaviti najobičniji automobil na akumulator do automobila koji su napravljeni po modelima pravih vozila.

Ove automobile možete da kupite u gotovo svim većim prodavnicama igračaka. TNT Shop, online prodavnica, ima veliki asortiman dečijih vozila na akumulatore i redovono ih prodaje po akcijskim cenama.

3.  RC Auto na daljinski upravljač

“To već imamo!” verovatno govorite. Da, skoro svi dečaci imaju automobil na daljinski upravljač ali imaju li pravi RC (Remote Control) automobil?
Da razjasnimo, reč je o automobilima na bežični daljinski upravljač koji rade na daljinu. Možda čak i ovako nešto imate, ali dozvolite nam da nastavimo. U RC automobile je potrebno sipati pravo gorivo (Nitrometan) pomoću koje RC automobili dobijaju neverovatne brzine i obrtaje? Vidite da nije baš isto.

Vožnja RC automobila nije samo igra, već je i hobi za odrasle. Pravo je uživanju nabaviti RC automobil, sipati u njega gorivo i odneti ga u neku prirodu i videti kako se snalazi. Možete čak napraviti od ovoga pravi porodični piknik. Najzabavnije je videti koliko su zapravo jaki ovi automobili i kako mogu da prođu kroz šljunak, pesak ili čak blato.
Nažalost, koliko god bili zanimljivi, RC Automobili mogu da budu izuzetno skupi, a još i troše gorivo. A ako se i vama (odraslima) svidi, možete se naći u rupi bez dna gde će te kupovati nove delove, motore i dodatke za vaš RC automobilčić te će vas skuplje izaći nego polovan auto. Srećom, postoji mnogo lepša alternativa ako vaš dečak voli automobile…

Od svih poklona za dečake koje smo ispitali, ova tri su se pokazali kao najpouzdaniji (naročito drugi). Ako niste sigurni kako da obradujete svog dečaka, jedan od ovih poklona će sigurno biti pun pogodak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA