Predrag Mitrović predsjednik Mjesnog odbora "Centar" Republičke stranke Srpske

- Republička stranka Srpske /RSS/ postaje važan politički faktor u Bijeljini i Semberiji, a odluka da budem predsjednik Mjesnog odbora /MO/ „Centar“ ove partije predstavlja za mene mogućnost da sa saradnicima učinim nešto više za gradsko jezgro i da od našeg grada u budućnosti napravimo modernu i funkcionalnu lokalnu zajednicu - izjavio je novoizabrani predsjednik MO „Centar“ RSS Predrag Mitrović.

Predrag Mitrović predsjednik Mjesnog odbora "Centar" Republičke stranke Srpske

Mitrović, koji je diplomirani inženjer ekologije, studije je završio u Zrenjaninu, a posljednjih 16 godina radi na poslovima koji nisu iz oblasti njegove struke. Kako kaže, veliki broj registrovanih birača iz grada ne izlazi na izbore i njihove glasove treba zaslužiti realizacijom kvalitetnih političkih programa. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

- RSS ima takve programe za različite oblasti, od ekonomije do poljoprivrede, a posebno me raduje ozbiljan pristup ekologiji. Nadam se da ćemo uspjeti da sačuvamo centar grada od ekspanzije izgradnje novih objekata i da mu dozvolimo da diše - sa više drveća, parkova... - naveo je Mitrović.

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema njegovim riječima, političkoj sceni Semberije i Republike Srpske potrebna su nova, mlada lica, koja će znanjem i radom morati da opravdaju funkcije koje su im dodijeljene. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

19°

  • 20:00

    18°C
  • 23:00

    15°C
  • 02:00

    10°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 16:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI