Gradonačelnik Bijeljine objavio neobičnu poruku podrške (FOTO)

Gradonačelnik Bijeljine, Ljubiša Petrović, nakon što je u pokušaju opoziva do nogu potukao rivale, objavio je poruku podrške koja mu je stigla prije nedjeljnog referenduma.

Gradonačelnik Bijeljine objavio neobičnu poruku podrške (FOTO)

Petrović tvrdi da je sačuvao ovu poruku, napisanu olovkom na parčetu papira, na kome piše “kuhinja je protiv opoziva”, piše Srpska Info. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Navodno potiče iz jednog restorana.

– U danima kada su se lomila koplja, kada su se nizale neprospavane noći, kada su se smjenjivale misli jedna za drugom, kada su se usta sušila od glasne priče na tribinama, kada umor je bio uobičajeno fizičko stanje, kada sam sebi postavljao bezbroj pitanja, e u tom periodu svako od vas je imao svoju ulogu, a cilj svih tih uloga je bio da mi pošaljete signal, da mi date ohrabrenje, da mi pokažete da nisam sam i da smo zajedno u ovoj borbi! Jedan od tih signala je poslat sa poručenim ručkom za ponijeti, sačuvao sam ovu poruku! – objavio je Petrović na Fejsbuku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nije želio da otkrije koja kuhinja je u pitanju, ali kaže da ima “najbolju riblju čorbu, najbolji tuna stek i najbolje palačinke u gradu i naravno najljubaznije osoblje”.

– Ljudi, hvala od srca, za svaki signal, svaki glas, hvala za zajedničku borbu! Naša zajednička priča je za knjigu, ispisujemo najljepše stranice i ovu priču ne damo nikome! – zaključio je Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA