Dušan Sekulić i Đorđe Perić jedinstvenom muzičkom pričom u Bijeljinu donijeli duh Francuske FOTO

Virtuozi na harmonici Dušan Sekulić i trinaestogodišnji Đorđe Perić iz Muzičke škole "Kornelije Stanković" nastupili su večeras u Bijeljini u okviru Dana francuskog jezika i kulture.

Dušan Sekulić i Đorđe Perić jedinstvenom muzičkom pričom u Bijeljinu donijeli duh Francuske FOTO
FOTO: G. Živanović/Bijeljina danas

Sekulić, koji se nastupio sa orkestrom, i Perić su jedinstvenom muzičkom pričom publici u Bijeljini donijeli duh, kulturu i običaje Francuske.

LJepotu francuskog jezika dočarao je Marko Ristić koji je govorio stihove francuskih pjesnika. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASAĐorđe Perić rekao je da je sa zadovoljstvom prihvatio poziv za večerašnji nastup, jer u svom repertoaru uvijek ima francuski valcer bilo da je riječ o takmičenje ili nastupu.

U Bijeljini se od danas do 30. marta održavaju Dani francuskog jezika i kulture u organizaciji Gradske uprave, Centra za kulturu i Narodne biblioteke "Filip Višnjić".Bijeljinska publika sutra će imati priliku da pogleda reviju francuskog filma, za koju je ulaz besplatan.

Dani frankofonije biće završeni 30. marta izložbom francuske arhitekture u Galeriji Centra za kulturu, u organizaciji Francuskog instituta iz Banjaluke. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA