U Bijeljini održan Forum žena PDP-a

Radna grupa Predsjedništva Foruma žena PDP-a održala je danas sastanak na temu prijedloga izmjena Statuta stranke, što se očekuje na narednom Saboru koji će biti održan tokom ove godine.

U Bijeljini održan Forum žena PDP-a

- Radna grupa rukovodstva Foruma žena vrijedno radi na prijedlozima izmjena Statuta koji će položaj naše organizacije podići na još viši nivo unutar partije, ali i naše djelovanje u političko-društvenom životu. Pored izmjena Statuta, učestvujemo u kreiranju programskih rješenja koja će poltički rad organizacije žena usmjeriti u pravcu da se bavimo svim političkim pitanjima, a ne tradicionalno onim koja se nazivaju „ženska pitanja“. Cilj nam je da budemo predvodnice novih trendova i djelovanja organizacija žena unutar političkih organizacija – rekla je predsjednica Foruma žena PDP-a Marina Blagojević. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Sastanku, održanom u Bijeljini, uz predsjednika PDP-a Branislava Borenovića, pridružili su se i zamjenik predsjednika Nenad Vuković, generalni sekretar Mira Pekić i portparol stranke Anja Petrović, koji su u okviru svojih oblasti djelovanja  sa radnom grupom razmatrali prijedloge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA