AD "Grad": Uspješno predstavljanje na proljećnom bjelovarskom sajmu

Predstavnici AD "Grada" iz Bijeljine učestvovali su na 24. Proljećnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Hrvatskoj s ciljem uspostavljanja neposrednog kontakta sa privrednicima iz EU, te predstavljanja rada ovog preuzeća.

AD "Grad": Uspješno predstavljanje na proljećnom bjelovarskom sajmu
FOTO: Srna

Sajam, sa kojeg su se predstavnici "Grada" vratili juče, osim poljoprivrede, poljoprivredne mehanizacije, privrede i preduzetništva, objedinjuje i tematiku hortikulture, građevinske i komunalne opreme, objavljeno je na sajtu "Grada". TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Direktor AD "Grad" Ratomir Draganić je gostovao na najvećoj regionalnoj televiziji u Hrvatskoj "Mreža" gdje je predstavljen Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova "Interagro 2023", a ujedno i upućen poziv privrednicima iz oblasti agrara za učešće na na ovom prestižnom agro-sajmu.

Proljećni međunarodni bjelovarski sajam organizuje se pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije i u svojoj kategoriji je nesumnjivo najveći u Hrvatskoj po broju učesnika, posjetilaca i sklopljenih poslova.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Predstavnici AD "Grada" iz Bijeljine bili su na ovom sajmu od petka, 24. marta, do juče, a posjetu ocjenjuju veoma uspješnom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 23:00

    9°C
  • 02:00

    8°C
  • 05:00

    7°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

188 cm

Promjena: -2cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI