Beograd: Djevojčicu (8), otac držao godinama zatvorenu

Policajci koji su u petak uveče ušli u stan u beogradskom naselju Zvezdara iz kojeg se širio nesnosan smrad, sigurno nikad neće zaboraviti prizor koji su zatekli u kupatilu užasa. Osmogodišnja djevojčica, lijepa kao lutka, ali prljava i izmučena - kost i koža!

Beograd: Djevojčicu (8), otac držao godinama zatvorenu
FOTO: Srpska Info

Ručice i noge kao čačkalice, okružena gomilom đubreta i bizarnim detaljima čiji će smisao biti analiziran u istrazi koja sledi. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Policijska patrola je u stan na Zvezdari došla po dojavi Beograđanke I. L, koja je u policijskoj stanici Palilula prijavila da ju je muž Uroš Pašajlić (38) brutalno tukao i da duže vrijeme drži svoju kćerkicu kao roba.

Žena je imala vidljive povrede na licu i izjavila je da ju je nevjenčani suprug Pašajlić udario glavom i slomio joj nos.

– Tada je ispričala i da Pašajlić drži osmogodišnju kćerkicu godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. kćerkicu je, kako je navela I. L, dobio u braku sa drugom ženom – kaže izvor Blica.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Djevojčica sama i zapuštena, od oca ni traga, ni glasa

Policajci su reagovali na ovu dojavu i otišli u stan užasa na Zvezdari, u kojem su zatekli prljavu, zapuštenu djevojčicu okruženu nanosima đubreta. Od njenog oca Uroša Pašajlića nije bilo ni traga, ni glasa, i policija za njim traga.

Izvor kaže kako se vjeruje da je Pašajlić djevojčicu mahom držao u kadi, u štrokavom kupatilu. U prilog tom scenariju idu i iskazi komšija koji kažu da su “čuli zapomaganje djeteta kroz prozor od kupatila”.

U kupatilu, najpotresnije scene. Umjesto dečijeg kreveca – kada. Umjesto noćnog stočića – cijev koja prolazi uz zid, tik iznad kade. Iza te cijevi, nekoliko bizarnih detalja o kojima će možda biti više riječi u istrazi.

Iza cijevi su bili zakačeni fotografija djevojčice sa ocem, kesica slanih pereca – možda jedino što je jela danima! – i umjesto slikovnice, makazama isečeno parče kartona sa ispisom na njemačkom jeziku. Na bliži pogled, riječ je o slici i receptu za – bugarski burek?! “Lisnato tijesto, 400 grama, 4 jajeta, 400 grama jogurta, 400 grama bugarskog sira”…

Istraga će pokazati šta se Pašajliću motalo po glavi dok je godinama, možda čak i od njenog rođenja, držao zatočenu svoju osmogodišnju Kćerkicu u neljudskim uslovima, svirepo joj uskraćujući hranu, vodu, ljubav i društveni razvoj. I to usred višemilionskog Beograda.

Svi ljekari zaplakali kad su je vidjeli

Brigu o djevojčici je preuzelo Prihvatilište za djecu, nakon što je primljena u bolnicu. Na prijemu je bila dehidrirana, izgladnjela i zapuštena, a kada su je vidjeli svi dežurni doktori su redom zaplakali!

– Djevojčica je po dolasku u bolnicu bila veoma loše. Kada su joj doktori dali da jede izgledala je kao da nije ništa jela mjesecima. Da je ostala u tom stanu još pet dana, pitanje je da li bi ostala živa – kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA