Oca koji je kćerku (8) držao zatočenu u stanu otkrio mobilni telefon

Uroš Pašajlić (38), koji je uhapšen juče na Karaburmi zbog sumnje da je godinama držao ćerku (8) kao "roba" u stanu, u kadi, na Zvezdari, lociran je pomoću baznih stanica mobilnog telefona.

Oca koji je kćerku (8) držao zatočenu u stanu otkrio mobilni telefon
FOTO: Nezavisne

"Potraga za njim je bila raspisana 24. marta, uhapšen je četiri dana kasnije na Karaburmi pomoću baznih stanica mobilnog telefona", rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja za medije. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična djela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevjenčane supruge, kao i krivična djela zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dijete.

U roku od 48 časova osumnjičeni će iznijeti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavijestiti javnost o daljem toku postupka.

Osmogodišnja devojčica koja je pronađena u stanu na Zvezdari u teškom stanju koje je posljedica dugog zanemarivanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Slučaj je otkriven kada je Ivana L. sa vidnim teškim povredama na licu otišla u policijsku stanicu i supruga Uroša Pašajlića prijavila policiji.

Ona je tada rekla i da Pašajlić duže vreme svoju ćerku drži kao roba. "Otac iz pakla" uhapšen je juče u iznajmljenom stanu na Karaburmi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA