Sutra toplije: Sunčani periodi i promjenljiva oblačnost nas očekuju tokom dana

  • BiH
  • 29. Mar 2023.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje toplije vrijeme sa sunčanim periodima i promjenljivu oblačnost, uz dnevnu tempereturu vazduha do 21 stepen Celzijusov.

Sutra toplije: Sunčani periodi i promjenljiva oblačnost nas očekuju tokom dana

Jutro će biti toplije i umjereno oblačno, na jugoistoku slab mraz, a oko rijeka i po kotlinama moguća je ponegdje magla, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Tokom dana očekuje se toplije vrijeme uz sunčane periode i promjenljivu oblačnost, koja će se premještati od zapada ka jugu i istoku, a tokom noći na sjeveru biće oblačno i ponegdje uz slabu kišu.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus jedan do pet, u višim predjelima na istoku od minus tri, a dnevna od 14 do 21, u višim krajevima od devet stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar, zapadnog i jugozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica minus šest, Čemerno i Kalinovik tri, Han Pijesak šest, Gacko, Mrakovica i Sokolac sedam, Nevesinje osam, Livno devet, Bugojno 10, Bileća, Mrkonjić Grad, Šipovo, Srbac, Bijeljina, Trebinje, Sarajevo, Široki Brijeg i Tuzla 11, Višegrad, Prijedor, Banjaluka, Grude, Neum, Stolac i Zenica 12, Foča, Ribnik, Doboj, Drvar i Sanski Most 13, Zvornik, Bihać i Mostar 14 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA