Misterija u slučaju "djeteta iz kade": Otac je držao zaključanu u kupatilu, a policiju muči ovaj detalj

"Otac iz pakla" Uroš Pašajlić (38) danas će iznijeti odbranu pred tužiocem Prvog osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je godinama zlostavljao i zanemarivao kćerku koju je "gajio" u kupatilu u kadi.

Misterija u slučaju "djeteta iz kade": Otac je držao zaključanu u kupatilu, a policiju muči ovaj detalj
FOTO: OLIVER BUNIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Sumnja se da dijete nikada nije odveo kod ljekara, a nije bila upisana ni u vrtić niti u školu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ko je sve zakazao od institucija biće poznato za 15 dana. Dijete na staranje ocu,nezvanično, povjerio je sud.

Jeziv zločin otkrila je Ivana L. partnerka uhapšenog  “oca iz pakla”. Nju je Uroš pretukao, a nakon pet dana uspjela je da pobjegne i prijavi ga policiji. Ona je, nezvanično, rekla da Uroš u stanu u Ulici Ružice Sokić na Zvezdari u kupatilu drži zarobljenu kćerku (8) koju povremeno obilazi.

Policija je u subotu čas nakon ponoći zatekla jezivu scenu u stanu. Čim su otključali vrata kupatila vidjeli su djevojčicu u kadi. Bila je jako mršava i dezorjentisana. Međutim, ono što je sve zabrinulo jeste činjenica da su ulazna vrata od stana bila bez brave.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Policija pokušava da sazna zbog čega je Uroš držao otključan stan i da li je još neko znao za dijete koje je „gajio“ u kadi. Kao i to da li je neko ulazio u stan i povremeno djetetu davao hranu. Sumnjamo da je neko od komšija znao za dijete, ali iz straha slučaj nije prijavio policiji. Ulazna vrata nisu imala bravu. Misterija je zašto je dijete držao zaključanu u kupatilu, a stan otključan – kaže sagovornik blizak istrazi, piše Telegraf.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Uroš Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična djela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevjenčane supruge, kao i krivična djela zapuštanje i zlostavljanje maloljetne osobe i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dijete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA