KK UNSU: Gavrilovićeva i Vujićeva najbolje u Banjaluci

Prošlog vikenda u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci održan je međunarodni turnir "Bushido Banja Luka open" na kome je učestvovlo 46 klubova iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine sa preko 500 učesnika u 630 kategorija.

KK UNSU: Gavrilovićeva i Vujićeva najbolje u Banjaluci
FOTO: Ustupljena fotografija

Predstavnici KK UNSU izborili su se za tri zlatne i jednu bronzanu medalju. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Zlatne su bile Marija Gavrilović i Milica Mia Vujić u borbama, te u katama u najmlađoj konkurenciji Nikolina Ina Ivković, dok je Vukašin Tripunović bio bronzani u borbama.

Gavrilovićeva je nastupala u konkurenciji kadetkinja (-54) gdje je prikazala sve ono što se i očekivalo od nje, a posebno u finalnom meču.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ništa manje nije prikazala ni Milica Mia Vujić u konkurenciji U14 (-54).

Obje su u finalnim mečevima pobjedile vrlo kvalitetne takmičarke iz Hrvatske, što je bio pravi test trenutne forme pred izborni i kontrolni turnir u Sarajevu.

U konkurenciji kadeta (-52) Tripunović je poslije duže pauze u nastupima pokazao da se polako vraća u formu, dok je najmlađa predstavnica kluba Nikolina Ina Ivković u disciplini kata bila najbolja u kategoriji pionirki oranž pojas.

-Najvažnije je da smo u godini koja je vrlo važna za naše kadetkinje i kadete nastupom i rezultatima u Banjaluci uvidjeli da imamo kvalitet i da imamo čemu da se nadamo na zvaničnim takmičenjima koja su ispred nas. Već narednog vikenda u organizaciji Karate saveza BiH u Sarajevu se održava međunarodni turnir "Sarajevo BiH open". Obzirom da je to i izborni i kontrolni turnir za reprezentativne selekcije i nalazi se u zvaničnom kalendaru Evropske karate federacije, okupiće najbolje karatiste svih uzrasta iz cijele BiH, ali i drugih evropskih zemalja.Našim takmičarima čestitamo na nastupima i rezultatima. Veliku zahvalnost dugujemo roditeljima i Generalnom sponzoru kluba kompaniji Lykos Balkan metals. Svakako, zahvalnost upućujemo i domaćinu turnira KK "Bushido" na ukazanom gostoprimstvu, poručuju iz KK UNSU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

17°

  • 14:00

    17°C
  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    10°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

141 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

323 cm

Promjena: 1cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 10:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI