Novi Sad: Izdaje "Hodnik" za 200 evra

Oglas za garsonjeru u Novom Sadu koja podsjeća na pregrađeni hodnik privukao je pažnju na društvenim mrežama te su mnogi ostali u nevjerici zbog samog prostora, ali i cijene.

Novi Sad: Izdaje "Hodnik" za 200 evra
FOTO: Twitter / Screenshot

Objava apsurdnih oglasa za prodaju i izdavanje prilično upitnih prostora u Srbiji postala je ustaljena pojava, a poslednji primjer u nizu privukao je pažnju na društvenim mrežama. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Naime, u Novom Sadu se stan koji zapravo podsjeća na pregrađeni hodnik izdaje za 200 evra mjesečno. Iako nije navedena njegova površina, fotografije prikazuju šta se sve nudi za taj iznos.

Vlasnik navodi da je riječ o garsonjeri za samca, a u cijenu od 200 evra je uključeno podno grijanje, internet, kablovska, struja i voda. Takođe, potreban je i depozit od 100 evra.

Nakon što je oglas objavljen, na društvenim mrežama su podijeljene fotografije stana, a mnogi su ostali u nevjerici da se ovakav prostor izdaje za spomenuti iznos.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na Twitteru je jedan korisnik upitao "da li neko izdaje svoj hodnik za 200 evra?", jer spomenuta prostorija zaista podsjeća na hodnik na čijem kraju se nalazi kupatilo.

Uzevši u obzir stanje na tržištu nekretnina u Srbiji i tamošnje cijene neki su se našalili da je ovo "najnormalnija nekretnina" u zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA