Ukupno slučajeva
730 (+25)
Preminuli
17 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Pipina guza za 8.000 funti

Sestra vojvotkinje od Kembridža postala je zvezda britanske i svetke štampe. Ona kao pojava, ali i neki delovi njenog tela...ponaosob.

Džet-set
Ne samo da je dobila pohvale za svoj stajling, figuru, držanje, i klub obožavatelja svoje guze, već je i jedna estetska operacija dobila ime po njoj. Britanke su naime poludele za zadnjicom Pipe Midlton, i sve žele da imaju guzu kao ona. U to ime, i u cilju dobrog marketinga, naravno, jedna ordinacija koja se bavi estetskom hirurgijom, operaciju oblikovanja zadnjice nazvala je po "princezinoj" sestri. Estetska operacija zatezanja i podizanja guze zove se "a-la Pipa". Klinika za estetske korekcije je čak osmislila ceo paket "Pipa savršena pozadina", koji košta oko 8.000 funti. Šta tačno "paket" podrazumeva, nije poznato, ali je sigurno da je sve "a-la Pipa". Pipina guza je postala do te mere "popularna" da je nedavno dobila i svoj fan klub na društvenim mrežama Facebook i Twitter.