U Bijeljini prezentovan "Work & Travel USA" program

U Bijeljini je Experience tim održao prezentaciju za buduće učesnike Work & Travel USA 2023 programa pred njihov polazak u Ameriku.

U Bijeljini prezentovan "Work & Travel USA" program

Ovaj događaj okupio je veliki broj studenata iz našeg grada koji će svoju ljetnu pauzu od fakulteta provesti radeći i putujući širom Sjedinjenih Američkih Država. Svake godine nekoliko stotina studenata iz Bijeljine doživi svoje nezaboravno ljeto kroz ovaj program, a upravo ti možeš biti jedan od njih! 

Očekuje te neprocjenjivo iskustvo kroz koje ćeš razviti svoje vještine, usavršiti engleski jezik do naprednog nivoa, proputovati Ameriku, družiti se, zabavljati, provoditi, a uz sve to te očekuje i vrhunska zarada.

Prijave za sezonu 2024 Work and Travel USA programa su u toku, a za sve učesnike smo spremili specijalne pogodnosti i posebne uslove za rane prijave.

Za više informacija i iskustva učesnika posjeti i zaprati Instagram profil experience.bih. Kontaktirati nas možeš na e-mail [email protected] ili na broj telefona +387 65 947 072.

Program Work & Travel USA je pokrenula američka vlada. U BiH program sprovodi Experience centar za mlade u saradnji sa Ambasadom SAD-a u BiH. Ima za cilj usavršavanje mladih u raznim oblastima, sticanje novih vještina i upoznavanje s novim kulturama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA