Bazeni u Banji Dvorovi otvoreni od 1. juna, poznate i cijene za ovu sezonu

Ovogodišnja sezona na otvorenim bazenima Javne ustanove Banja Dvorovi trebalo bi da počne 1. juna, a cijena karte za odrasle biće veća za jednu konvertibilnu marku u odnosu na prethodnu godinu i iznosiće sedam KM, dok će dječija cjelodnevna karta koštati pet KM, rekao je za InfoBijeljinu direktor ove javne ustanove Milorad Zekić.

Bazeni u Banji Dvorovi otvoreni od 1. juna, poznate i cijene za ovu sezonu

- Pritisnuti aktuelnom ekonomskom situacijom u svijetu i mi smo morali da korigujemo cijene, ali smo se trudili da to bude minimalno povećanje. Zadržali smo cijenu od pet KM za one posjetioce koji dođu na bazene nakon 15 časova, a osim cjelodnevnih ulaznica, građani će moći da kupe i sezonske karte. Njihova cijena će za odrasle iznositi 160 KM, za djecu 100 KM, a za penzionere 120 KM – naveo je Zekić. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je istakao da rukovodstvo Banje Dvorovi očekuje ove sezone oko 70.000 posjetilaca na bazenima, kako iz Semberije, tako i iz regiona.- Osim domaćih gostiju, često nas posjećuju kupači iz Srbije, iz Brčko distrikta, ali i iz daljih destinacija. Prošle godine smo otvorili sezonu 19. maja zbog visokih temperatura, ali ovogodišnje kiše nisu nam dozvolile da počnemo ranije – dodao je Zekić.
Poslovođa bazena Dragiša Đurić kaže da su radnici u značajnoj mjeri pripremili četiri bazena, a da će olimpijski biti otvoren polovinom juna.

Trenutno završavamo farbanje bazena, slijedi pranje ležaljki, košenje trave... Sada imamo 11 aktivnih radnika. Priprema jednog bazena traje 10 do 15 dana, a samo farbanje četiri do pet sati i ono se vrši svake godine – pojasnio je Đurić.

Iz Javne ustanove Banja Dvorovi kažu da su potrebna velika sredstva za modernizaciju postojećih bazena, ugradnju posebnih prečišćivača i druge savremene tehnologije, za šta trenutno ne postoji novac, ali da će se osoblje zaposleno na bazenima uvijek truditi da pruži maksimalnu uslugu posjetiocima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

10°

  • 23:00

    10°C
  • 02:00

    10°C
  • 05:00

    9°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

139 cm

Promjena: 1cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI