Mladić u Banjaluci pao sa devet metara zbog nepropisnog izvođenja radova

Mladić P.I. koji je juče oko 8.40 časova u Banjaluci teško povrijeđen na gradilištu stambenog objekta, pao je zbog izvođenja radova suprotno tehničkim normama i propisima, utvđeno je nakon uviđaja.

Mladić u Banjaluci pao sa devet metara zbog nepropisnog izvođenja radova
FOTO: Ilustracija / Depositphotos

Mladić je pao sa visine oko devet metara, usljed čega je zadobio tjelesne povrede, prenose Nezavisne. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Na licu mjesta, policijski službenici su zajedno sa Republičkim inspektorom zaštite na radu izvršili uviđaj, kojom prilikom je od strane navedenog inspektora utvrđeno da je do pada radnika došlo zbog izvođenja radova suprotno tehničkim normama i propisima. Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela stvaranje opasnosti nepropisnim izvođenjem građevinskih radova", navode iz PU Banjaluka.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o navedenom krivičnom djelu.

Mladić je pao sa drugog sprata zgrade u izgradnji u Omladinskoj ulici u Banjaluci i zadobio je teške povrede. Povrijeđeni je zbrinut na Univerzitetskom  - kliničkom centru Republike Srpske gdje je juče primljen sa teškom povredom glave i nalazio se u stanju kome.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Bio je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju, a prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su bile neizvjesne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA