Održana promocija diploma na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina

  • BIJELJINA
  • 26. May 2023.

Danas je na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina Univerziteta u Istočnom Sarajevu održana 16. po redu promocija diploma i tom prilikom je uručeno ukupno 49 diploma, od čega 33 diplomiranim ekonomistima, te 16 diploma magistrima i masterima ekonomije.

Održana promocija diploma na Fakultetu poslovne ekonomije Bijeljina

Dekan Fakulteta poslovne ekonomije Bijeljina, prof. dr Vesna Petrović pozdravila je sve prisutne, uvažene goste, drage prijatelje i saradnike Fakulteta, zaposlene, kao i sve diplomce. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Istakla je da je ovo njihov dan, dan kada treba da budu posebno radosni i dan kada je Fakultet na njih ponosan.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U ime rektorata Univerziteta u Istočnom Sarajevu promociji je prisustvovao i prisutnima se obratio prorektor za ljudske i materijalne resurse Univerziteta, prof. dr Srđan Lalić.

Prisutnima su se obratili i: Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina i advokat Miloš Stevanović, ispred advokatske kancelarije Stevanović.

Na ovoj promociji je uručena zahvalnica HORU PEDAGOŠKOG FAKULTETA, u znak uspješne poslovne saradnje. Zahvalnicu je u ime hora primila solista hora, Maja Ilić.

Uslijedila je dodjela plaketa najboljim studentima Fakulteta od prve do treće godine studija kojima su uručene prigodne nagrade. Studentima je dekanica Fakulteta uručila plakete i knjige, a sponzori novčanih nagrada bili su Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine i Blic net. Nagrađeni su sljedeći studenti:

1. Nevena Radić, najbolji student prve godine studija, prosjek ocjena 9.88
2. Dragana Kićić, najbolji student druge godine studija, prosjek ocjena 8.56
3. Ognjen Rankić, najbolji student treće godine studija, prosjek ocjena 9.79

Nakon toga je uslijedila dodjela plaketa i nagrada za tri najbolja studenta u promociji, kao i za najboljeg studenta master studija. Sponzor nagrada najboljim studentima je bila Adiko banka. Nagrade je studentima uručila Sandra Vidaković, regionalni menadžer banke. Ovom prilikom su nagrađeni sljedeći studenti: Srećko Ilić, prosjek ocjena 9.48, kome je pored nagrade od strane Adiko banke uručen i poklon vaučer čiji je sponzor kompanija Sport vision, Dušica Jović, prosjek ocjena 9,45, Ivana Jevtić, prosjek 8.42, te najbolji student master studija, Katarina Božić, prosjek ocjena 10.00.

U ime nagrađenih studenata obratio se Srećko Ilić koja je istakla da je ova nagrada izuzetan podsticaj i da im mnogo znači.

Nakon toga je uslijedila dodjela diploma magistrima i masterima ekonomije, a zatim i diplomiranim ekonomistima.

Ovom događaju, pored predstavnika akademske zajednice, profesora i saradnika Fakulteta prisustvovali su i dekani, prodekani i predstavnici drugih fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, predstavnici javnih ustanova, kao i predstavnici realnog sektora sa kojima Fakultet ima izuzetnu saradnju.

Svečanost su svojim nastupom i pjesmom uveličali profesori Ljubo Škiljević i Vesna Todorović sa Pedagoškog fakulteta u Bijeljini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 05:00

    8°C
  • 08:00

    11°C
  • 11:00

    18°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

139 cm

Promjena: -3cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI