U nesreći smrtno stradala mlada sarajevska doktorica, dvije osobe teško povrijeđene

  • BiH
  • 27. May 2023.

Djevojka koja je sinoć smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći na Marijin Dvoru u Sarajevu je doktorica Azra Spahić, zaposlena u JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

U nesreći smrtno stradala mlada sarajevska doktorica, dvije osobe teško povrijeđene
FOTO: Klix

Informaciju je na svom Facebook nalogu objavila njena koleginica iz JU Dom zdravlja KS. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Podsjećamo, prema policijskom izvještaju, u sinoćnjoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradala S. A. (1998. godište), teške tjelesne povrede opasne po život zadobila je S. A. (1997. godište), dok je teške tjelesne povrede zadobila S. E. (2002. godište).

Njima je ljekarska pomoć ukazana u KUM UKC Sarajevo. O navedenom obaviješten je dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji je rukovodio uviđajem izvršenim od strane uviđajne ekipe MUP-a Kantona Sarajevo.

"Istog dana u 2:30 sati, policijski službenici Sektora uniformisane policije, Odjeljenja za saobraćajne istrage, lišili su slobode lice B. A., rođen 1996. godine iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD iz člana 336. KZ FBiH /Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa/ u vezi sa KD iz člana 332 KZ FBiH /Ugrožavanje javnog prometa, nakon čega je osoba lišena slobode predata u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", navedeno je iz MUP-a KS.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako nezvanično saznajemo, vozač je imao alkohola u krvi i vozio je nedozvoljenom brzinom, a pješake je udario na pješačkom prelazu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    7°C
  • 11:00

    11°C
  • 14:00

    17°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 1cm

Podaci ažurirani: 27. Apr 2024. 05:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI