Šetnja s humanim ciljem: Prikupljena sredstva za obnovu kuća dvije porodice

Planinari PED Majevica su u subotu, zajedno sa društvom Srbi za Srbe, organizovali i sa velikim brojem svojih članova učestvovali na humanitarnoj šetnji u kojoj su prikupljana novčana sredstva za obnovu kuća za dvije socijalno ugrožene porodice sa područja Bijeljine.

Šetnja s humanim ciljem: Prikupljena sredstva za obnovu kuća dvije porodice

Pored planinara iz PED Majevica iz Bijeljine na akciji su učestvovali humani ljudi iz Ugljevika, Brčkog, Kragujevca i Bijeljine. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Najavljena kiša nije nas omela da na stazi prilagođenoj svim uzrastima uživamo u prirodnim ljepotama kao i da prikupimo značajne količine smeća koje nažalost bacaju nesavjesni građani. Šetali smo stazom od manastira Tavna, pored stare vodenice, vodopada Skakavac pa do vidikovca iznad Novakove pećine. Nakon fotografisanja i odmora u prelijepom ambijentu lovačke kuće LU "Partizan" spustili smo se do planinarskog doma na Crvenom brdu gdje smo imali priliku da se uvjerimo u radove koje su u proteklom periodu izveli naši vrijedni članovi sa akcentom na ugradnju nove stolarije u prizemlju planinarskog doma. Nakon posjete planinarskom domu uputili smo se ka Babinom vrelu, a potom kroz Ravnu Banjicu vratili se na početnu tačku kod manastira Tavna, naveli su iz PED Majevica.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Pored humanitarnog karaktera ove akcije raduje nas činjenica da je na istoj učestvovalo i nekoliko porodica sa malom djecom koja su imala mogućnost da zajedno sa svojim roditeljima uživaju u prirodnim ljepotama kojim je bogat ovaj kraj, istakli su u svom saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA