Gradonačelnik Bijeljine uputio otvoreno pismo direktoru preduzeća "Mtel"

Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović uputio je otvoreno pismo direktoru preduzeća "Mtel" Jeleni Trivan u kojem se ističe:

Gradonačelnik Bijeljine uputio otvoreno pismo direktoru preduzeća "Mtel"

Poštovana gospođo Trivan,

Prateći u medijskim izvještajima rad „Mtel-a“ razumjeli smo da ova kompanija dosta pažnje i sredstava izdvaja za društvenu odgovornost u nizu oblasti – humanitarne djelatnosti, podrška sportu, kultura, obrazovanje, zdravstvo... Ovakva poslovna politika je za svaku pohvalu, jer vjerujemo da je društvena odgovornost, pogotovo u vremenu sve veće otuđenosti između ljudi, preduslov ne samo za humaniju, već i uspješniju i napredniju zajednicu.

Ipak, nemoguće je ne primjetiti da društvena odgovornost „Mtel-a“ zaobilazi Bijeljinu, iako su stanovnici drugog grada po veličini u Republici Srpskoj sigurno među najbrojnijim korisnicima usluga i, samim tim, obezbjeđuju znatan dio prihoda ove kompanije. 

Ne znamo zašto je to tako i ne želimo da vjerujemo da je politika umiješala prste u ovo, pa Vas pitamo kako Grad Bijeljina treba da postupi da bi „Mtel“ usmjerio svoju pažnju i na našu lokalnu zajednicu. Ističemo da je lokalna uprava spremna i da sufinansira eventualne društveno-odgovorne projekte kompanija zainteresovanih za unapređenje kvaliteta života u lokalnim zajednicama u kojima posluju, pa bi tako bilo i u slučaju eventualnih takvih projekata koje bi pokrenuo „Mtel“.

Srdačno Vas pozdravljamo iz Bijeljine i nadamo se da će Grad Bijeljina i „Mtel“ ostvariti saradnju u narednom periodu, na korist stanovnika Grada Bijeljina, odnosno, korisnika usluga kompanije „Mtel“.



S poštovanjem, 
Kabinet Gradonačelnika TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA