Ristić i Mihajlović održali obećanje: Stanarima ZEV "Gavrila Principa 12" 5.000 KM za novu fasadu

Lider Republičke stranke Srpske /RSS/ Slavenko Ristić sastao se sa predstavnicima Upravnog odbora Zajednice etažnih vlasnika /ZEV/ „Gavrila Principa 12“ radi realizacije obećane pomoći u postavljanju nove fasade u prvoj veznoj zgradi u ovoj ulici, koja je dogovorena na predizbornom skupu.

Ristić i Mihajlović održali obećanje: Stanarima ZEV "Gavrila Principa 12" 5.000 KM za novu fasadu

Na sastanku je rečeno da će na račun ZEV-a u narednoj sedmici biti proslijeđeno 5.000 KM koje su obezbijedili Slavenko Ristić iz RSS i Marko Mihajlović iz SNSD, kako je i obećano, što će stanarima ove zgrade omogućiti da, uz ranije prikupljena vlastita sredstva, započnu obnovu stare i dotrajale fasade. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Trudimo se da ono što obećamo i ispunimo. Politika treba da bude realna. Svi se bave međunarodnom, visokom politikom, a realne poteškoće i  problemi građana na koje nailazimo često budu ignorisani. Cilj RSS je rješavanje konkretnih, malih stvari, što će biti polazna tačka za realizaciju većih projekata važnih za naše sugrađane - rekao je Ristić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Predsjednica Upravnog obora ZEV-a Milka Simić naglasila je da tri godine pokušavaju skupiti novac, da sada na računu imaju 31.000 KM vlastitih sredstava, dok im je za kompletan posao potrebno oko 45.000 KM.

Ona je istakla  da će im pomoć RSS i gospodina Ristića i Mihajlovića značiti mnogo, te da će to biti prva donacija stanarima ove zgrade za rješavanje problema koji ih muči niz godina, iako su imali brojna obećanja.

Simićeva je navela da su sa izvođačem dogovorili radove, te da očekuju da oni što prije počnu. Prema njenim riječima, biće postavljena nova fasada sa jedne strane, kao i bočnih, te obrađeni balkoni i postavljene klupice na prozorima.

Stanari su dodali da imaju razumijevanje Komunalne policije koja ih ne kažnjava, jer su u obavezi da riješe problem opadanja fasade i ugrožava bezbjednosti.

Ona je navela da su se za pomoć obraćali i opštini, stambeno-komunalnom odjeljenju, ali da nisu uspjeli ništa.

- Fin je gest kada se nešto obeća da se i ispuni - rekao je jedan od stanara ove zgrade koji je učestvovao na sastanku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA