Informacije o vodosnabdijevanju za 1. jun

Informacije o vodosnabdijevanju za 1. jun

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, doći do prekida u vodosnabdijevanju, u trajanju od tri do tri i po sata, u Ulici Majora Dragutina Gavrilovića u Bijeljini, uključujući sve susjedne, priključne ulice, te u naseljima: Triješnica u Dvorovima i Ljeljenča. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Jutros oko pet časova je, zbog kvara na vodovodnoj mreži, došlo do prekida u vodosnabdijevanju u Ulici Stefana Dečanskog u Bijeljini na potezu od ATC “Knez Ivo od Semberije” do obdaništa “Štrumfograd” u naselju Ljeljenča. Ekipa Vodovoda je na licu mjesta i radi na sanaciji kvara. Normalizacija u vodosnabdijevanju se očekuje danas do 12:00 časova.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.        

Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokaciji, da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni vremenski period.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA