U Bijeljini pronađeni oružje, municija i veća količina duvana

Prilikom pretresa prostorija koje koriste L.Đ. i B.J. u Bijeljini pronađene su i oduzete: puške, pištolj, veća količina municije, veća količina duvana u listu, te 267,6 kg sječenog duvana.

U Bijeljini pronađeni oružje, municija i veća količina duvana

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina, Odjeljenje za organizovani kriminal i drogu, uhapsili su L.Đ. zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako dodaju na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini, a pod nadzorom nadležnog tužilaštva pretresene su prostorije koje koriste L.Đ. i B.J.

"Prilikom pretresanja pronađene su i privremeno oduzete: automatska puška, poluatomatska puška, puška, dvije lovačke puške, pištolj, veća količina municije različitog kalibra, kao i veća količina duvana u listu, te 267,6 kg sječenog duvana i dvije mašine za sječenje duvana", dodaju iz policije.

Nakon kompletiranja i dokumetovanja predmeta L.Đ. i B.J. slijedi izvještaj  postupajućem tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija po KZ RS-a, a za pronađeni duvan slijedi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe po KZ BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA