Peticija za raspuštanje Skupštine i vanredne izbore u Bijeljini

Aktivisti "Za pravdu i red" liste Nebojše Vukanovića u Bijeljini, predvođeni Marijom Topić Nikolić, delegatom u Vijeću naroda Republike Srpske i tehničkim sekretarom za Bijeljinu i Izbornu jedinicu 6, danas su u centru Bijeljine pokrenuli peticiju i prikupljanje potpisa neophodnih za raspuštanje gradske Skupštine i raspisivanje vanrednih lokalnih izbora.

Peticija za raspuštanje Skupštine i vanredne izbore u Bijeljini

- Inicijativu je prije nekoliko dana pokrenuo gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović i Gradski odbor SDS-a, a Lista za pravdu i red se priključila, i odziv građana prvog dana je odličan. Nedavni neuspjeli pokušaj opoziva gradonačelnika Ljubiše Petrovića, koji je pokrenula vladajuća Koalicija, crveni bašibozuk 15-ak prikolica SNSD-a, pokazao je da oni nemaju legitimitet naroda, jer je preko 70% građana glasalo protiv njih i njihove inicijative, i da treba raspisati vanredne lokalne izbore, saopšteno je iz pokreta "Za pravdu i red". TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Oni ističu da se akcija nastavlja i narednih dana

"Da imaju malo morala predsjednik Skupštine grada Bijeljine, rukovodstvo i odbornici, podnijeli bi ostavke i povukli se sa funkcija, jer je narod rekao šta misli o njima, njihovom radi i rezultatima, umjesto što opstruišu demokratske procese", dodaje se u saopštenju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Građani Bijeljine i narednih dana mogu na glavnom gradskom Trgu i kancelariji Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u Bijeljini, da daju potpis i podrže peticiju koja treba da dovede do raspuštanja Skupštine grada Bijeljine i novih lokalnih izbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

12°

  • 11:00

    13°C
  • 14:00

    15°C
  • 17:00

    13°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

117 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

322 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 07:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI