Prethodni vikend uspješan za džudiste kluba "Panter"

Džudisti kluba "Panter" iz Bijeljine učestvovali su prethodog vikenda na takmičenju u Beogradu i Podgorici. Oba takmičenja za njih su bila veoma uspješna.

Prethodni vikend uspješan za džudiste kluba "Panter"

U periodu od 29. maja do 3. juna u Beogradu se održavaju Evropske otvorene školske igre u borilačkim vještinama. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na takmičenju u judou učestvovalo je 800 takmičara iz 10 zemalja.

- Evropske medalje za naš klub, školu i grad Bijeljinu osvojili su: Teodora Trifković prvo mjesto, a Jovana i Goran Đurić drugo mjesto. Vasilije Hržić zauzeo je peto mjesto, saopšteno je iz kluba.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



27. i 28. maja u Podgorici je održano Prvenstvo Balkana za starije pionire i pionirke. Na takmičenju je učestvovalo 300 takmičara iz 10 zemalja.

- Naš takmičar Maksim Petrović ponio je titulu vicešampiona, pobjedivši takmičare iz Crne Gore, Bugarske i BiH. U finalu je izgubio od takmičara iz Rumunije. Vera Pavličević osvojila je bronzanu medalju sa 4 pobjede nad predstavnicima iz Grčke, Albanije i Crne Gore i jednim porazom od Moldavke koja je nosila titulu šampiona. Pored njih učestvovali su Nikola Nešković, Vasilije i Milica Hržić, navode iz džudo kluba "Panter".



Bijeljinske džudiste očekuje takmičenje u Bukureštu i Balkansko takmičenje za kadete u Makedoniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA