VIDEO Petrović stigao u Banjaluku

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, koji je 24. maja u pratnji tri savjetnika krenuo pješke iz Bijeljine put Banjaluke, upravo je stigao u grad na Vrbasu.

VIDEO Petrović stigao u Banjaluku
FOTO: Twitter/Snezana Mitrovic

Poziva građane da ga mu se pridružite sutra od 18 časova na Trgu Krajine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Njegovo saopštenje, koje je nazvao "Narodni proglas građanima Republike Srpske", prenosimo u cjelosti:

"Prije 10 dana sam iz moje Bijeljine zajedno sa svojim saradnicima krenuo sam u marš časti za ozdravljenje Republike Srpske prema Banjaluci. Nakon 10 dana i pređenih više od 220 kilometara u subotu, 3. juna završavamo svoju misiju dolaskom u Banjaluku.

Tokom proteklih 10 dana na ulicama i trgovima na putu našeg marša časti za ozdravljenje Republike Srpske susretali su nas mnogi građani govoreći nam o svojim problemima i brigama. Iskustva i životne priče ljudi koje sam upoznao na maršu časti, učinili su da spoznam da je naša časna šetnja bila sa misijom i naši zahtjevu su upravo vapaj naroda Republike Srpske da želi da živi u pravednijoj i boljoj Republici Srpskoj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U Banjaluku stižem sa zahtjevima koji su zahjevi ne samo građana Bijeljini već potreba svih građana Srpske. Narod Bijeljine i Republike Srpske traži:

- Ravnopravno i kontinuirano ulaganje u svaku opštinu i grad u Republici Srpskoj,

- Smjenu korumpiranih direktora i raspuštanje Skupštine grada Bijeljina,

- Republiku Srpsku bez kriminala i korupcije,

- Republiku Srpsku zdrave omladine i sigurne budućnosti,

- Republiku Srpsku pravih vrijednosti,

- Republiku Srpsku za SVE.

Svoje zahtjeve ću obnarodovati u subotu, 3. juna 2023. godine na Trgu Krajina u Banjaluci a zahtjeve prema vlastima Republike Srpske predaću u ponedjeljak u Vladi Republike Srpske.

Stoga, pozivam Vas da mi se pridružite na Trgu Krajine, sutra od 18 časova kada moji saradnici i ja stižemo u Banjaluku. Budite dio našeg časnog marša za ozdravljenje Republike Srpske. Neka živi Bijeljina, neka živi Republika Srpska".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA