Temperature ljetnje, padavine jesenje: Ne nazire se kraj kišnom vremenu, BIĆE I NEPOGODA

U Srpskoj će i narednih dana jutra biti pretežno suva i sunčana, dok se poslijepodne očekuju kiša i pljuskovi sa grmljavinom, uz mogućnost lokalnih nepogoda u pojedinim krajevima.

Temperature ljetnje, padavine jesenje: Ne nazire se kraj kišnom vremenu, BIĆE I NEPOGODA

Danas će ujutru i prijepodne biti oblačno na sjeveru i istoku, uz povremenu kišu. Na jugu i jugozapadu sunčanije. Od sredine dana i tokom popodneva nestabilno uz povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom, koji će biti češći na jugu, jugoistoku i jugozapadu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na sjeveru više sunčanih perioda uz povremene pljuskove. I dalje će biti uslova za lokalne nepogode ponegdje. Uveče prestanak padavina u većini predjela. Vjetar slab do umjeren i promjenjiv ili sjevernih smjerova.

Minimalna temperatura od 11 do 17 stepeni, u višim predjelima od 8, maksimalna od 20 do 26, u višim predjelima od 16 stepeni.

Sutra prijepodne toplije i pretežno sunčano. Od sredine dana na zapadu razvoj oblaka koji donose povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom, koji će se tokom popodneva premještati ka istoku i severu. Ponegdje će biti i lokalnih nepogoda. Padavine uveče prestaju u većini krajeva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Minimalna temperatura od 7 do 14 stepeni, na jugu do 17, maksimalna  od 23 do 28, u višim predjelima od 18 stepeni.

U ponedjeljak prijepodne pretežno suvo uz sunčane periode. Slaba kiša je moguća samo ponegdje na sjeverozapadu. Od sredine dana nestabilno uz jače pljuskove sa grmljavinom, koji će se premještati od zapada ka istoku i sjeveru. Ponegdje će biti i lokalnih nepogoda uz jače padavine. Najmanje kiše se očekuje na jugu gdje će biti toplije, uz više sunčanih perioda.

Minimalna temperatura od 12 do 18 stepeni, u višim predjelima od 7, maksimalna od 22 do 28, u višim predelima od 18 stepeni.

U utorak ujutru i prijepodne oblačno uz slabu kišu ponegdje na sjeveru. Na jugu sunčanije. Od sredine dana se nastavlja nestabilno vrijeme uz čestu kišu i pljuskove sa grmljavinom. Ponegdje će biti i lokalnih nepogoda. Najmanje kiše se očekuje na jugu gdje će biti toplije i sunčanije.

Minimalna temperatura od 12 do 18 stepeni, u višim predjelima od 8, maksimalna od 22 do 27, u višim predjelima od 17 stepeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA