De Niro i Al Pačino podetinjili zbog beba: Igraćemo se na podu

„On je nekoliko godina stariji od mene. Bog ga blagoslovio", rekao je De Niro o Al Pačinu gostujući na televiziji En-Bi-Si (NBC), a prenosi Si-En-En (CNN). De Niro je dodao i da njih dvojica uveliko imaju u planu zajednička druženja sa najmlađom decom: „Igraćemo se igračkama na podu”.

De Niro i Al Pačino podetinjili zbog beba: Igraćemo se na podu

Inače, De Niro je tokom intervjua o svom novom projektu, filmu About My Father (O mom ocu), otkrio da je nedavno dočekao svoju sedmo dete. U razgovoru sa ET Kanada, 79-godišnji dobitnik Oskara otkrio je da je dočekao sedmo dete, pričajući o roditeljstvu i svom najnovijem filmu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Mislim, nema načina da se to zaobiđe sa decom. Ne volim kada sam prinuđen da postavljam pravila i slične stvari. Ali (ponekad) jednostavno nemaš izbora. Svaki roditelj bi, mislim, rekao istu stvar. Uvek želite da uradite pravu stvar za decu i da im date prednost, ali ponekad ne možete”, rekao je nedavno čuveni glumac.

Al Pačino, otac troje dece, očekuje prinovu iz veze sa dvadesetdevetogodišnjom Nuri Alfalah. Romansa između Pačina i Nur navodno je počela u aprilu 2022. godine kada su viđeni kako zajedno večeraju u jednom restoranu, mada pojedini mediji tvrde da se zabavljaju još od pandemije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pačino ima troje dece iz prethodnih veza: Džuli, Antona i Oliviju. Najstarija ćerka Džuli Pačino je rođena 1989. godine u Kvinsu u Njujorku, i kao otac, probila se u industriju zabave i sada je producentkinja i rediteljka.

Robert de Niro i Al Pačino su zajedno glumili u nekoliko filmova, među kojima su Kum 2, Vrelina i Irac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA