De Niro i Al Pačino podetinjili zbog beba: Igraćemo se na podu

„On je nekoliko godina stariji od mene. Bog ga blagoslovio", rekao je De Niro o Al Pačinu gostujući na televiziji En-Bi-Si (NBC), a prenosi Si-En-En (CNN). De Niro je dodao i da njih dvojica uveliko imaju u planu zajednička druženja sa najmlađom decom: „Igraćemo se igračkama na podu”.

De Niro i Al Pačino podetinjili zbog beba: Igraćemo se na podu

Inače, De Niro je tokom intervjua o svom novom projektu, filmu About My Father (O mom ocu), otkrio da je nedavno dočekao svoju sedmo dete. U razgovoru sa ET Kanada, 79-godišnji dobitnik Oskara otkrio je da je dočekao sedmo dete, pričajući o roditeljstvu i svom najnovijem filmu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Mislim, nema načina da se to zaobiđe sa decom. Ne volim kada sam prinuđen da postavljam pravila i slične stvari. Ali (ponekad) jednostavno nemaš izbora. Svaki roditelj bi, mislim, rekao istu stvar. Uvek želite da uradite pravu stvar za decu i da im date prednost, ali ponekad ne možete”, rekao je nedavno čuveni glumac.

Al Pačino, otac troje dece, očekuje prinovu iz veze sa dvadesetdevetogodišnjom Nuri Alfalah. Romansa između Pačina i Nur navodno je počela u aprilu 2022. godine kada su viđeni kako zajedno večeraju u jednom restoranu, mada pojedini mediji tvrde da se zabavljaju još od pandemije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pačino ima troje dece iz prethodnih veza: Džuli, Antona i Oliviju. Najstarija ćerka Džuli Pačino je rođena 1989. godine u Kvinsu u Njujorku, i kao otac, probila se u industriju zabave i sada je producentkinja i rediteljka.

Robert de Niro i Al Pačino su zajedno glumili u nekoliko filmova, među kojima su Kum 2, Vrelina i Irac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA