Đurđević organizovao prijem za OK „Radnik“

Povodom novog velikog uspjeha bijeljinskog sporta, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević danas je organizovao prijem za igrače i rukovodstvo Odbojkaškog kluba „Radnik“ koji su nedavno osvojili prvo mjesto u odbojkaškoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Titula je osvojena nakon serije od tri pobjede u finalu plej-ofa protiv HOK „Domaljevac“.

Đurđević organizovao prijem za OK „Radnik“

„Ovi momci su nas obradovali još jednim pobjedničkim peharom za Bijeljinu. Imamo mnogo talentovanih odbojkaša koji su godinama u vrhu sporta Republike Srpske i BiH što je logična posljedica dugogodišnjeg kvalitetnog rada u odbojkaškom klubu Radnik. Lokalna uprava ima moralnu i svaku drugu obavezu da im obezbijedi bolje uslove za treniranje, ali i odigravanje međunarodnih mečeva, gdje promovišu naš grad na najbolji mogući način“, istakao je predsjednik Đurđević uz čestitke na uspjehu odbojkaša „Radnika“. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



Bijeljinske odbojkaše očekuje nastup u Ligi Šampiona, gdje planiraju konkurisati i za domaćinstvo, a u razgovoru sa predsjednikom Skupštine su istakli da očekuju da će institucije i grad nastaviti da ih podržavaju i da će podrška shodno ostvarenim rezultatima u narednom periodu biti još i veća. U sportskom smislu istakli su da se nadaju imati sreće u žrijebanju i za protivnike dobiti ekipe koje su geografski blizu i čiji način igre poznaju, kako bi imali manje troškove za putovanje i više šansi za plasman u naredno kolo Lige šampiona.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA