Informacije o vodosnabdijevanju za 9. jun

Informacije o vodosnabdijevanju za 9. jun

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, doći do prekida u vodosnabdijevanju, u trajanju od tri do tri i po sata, u ulicama: Jovana Cvijića i Baje Pivljanina u Bijeljini, uključujući sve susjedne, priključne ulice, te u naseljima: Popovi i Trnjaci. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.        

Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokaciji, da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni vremenski period.

Sinoć je u periodu od 17:00 do 21:00 čas, zbog iznenadnog kvara na vodovodnoj mreži, došlo do nenajavljenog prekida u vodosnabdijevanju Ulice Skendera Kulenovića i svih susjednih ulica.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

20°

Umjereno oblačno
 • 02:00

  Umjereno oblačno
  20°C
 • 05:00

  Umjereno oblačno
  19°C
 • 08:00

  Umjereno oblačno
  21°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

90 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

206 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 24. Jul 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI