NESPRETNI STEVANDIĆ Čudio se ko je glasao protiv njegove Rezolucije, pa shvatio da je to bio on

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić u četvrtak je izazvao smijeh u parlamentu nakon što je glasao protiv Rezolicije o zaštiti Srba na Kosovu i Metohiji, čiji je on predlagač, i još izrazio čuđenje što je "neko od poslanika bio protiv rezolucije".

NESPRETNI STEVANDIĆ Čudio se ko je glasao protiv njegove Rezolucije, pa shvatio da je to bio on
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Stevandić, koji je bio predlagač Rezolucije o zaštiti Srba na Kosovu i Metohiji i o teritorijalnom integritetu i suverenitetu Republike Srbije, o kojoj je parlament raspravljao na redovnoj sjednici NSRS, tokom jučerašnjeg glasanja slučajno je pritisnuo pogrešan taster i glasao protiv. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kada je vidio da je od 65 poslanika, koji su glasali, jedan bio protiv, Stevandić nije mogao da sakrije svoje čuđenje što je glasno i rekao pred parlamentarcima.

– Jedan protiv, 64 za. Ovaj  jedan protiv me je iznenadio – rekao je Stevandić konstatujući kako je Rezolucija, ipak, usvojena.

U međuvremenu je izašao listing sa glasanja, pa su poslanici vidjeli da je upravo Stevandić glasao protiv, što su mu i rekli.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Stevandić je ostao iznenađen, te je zatražio da se glasanje ponovi, što je izazvalo smijeh prisutnih poslanika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA